Choose your language

COLLOMIX OMRØRERE / PISKERIS

Collomix Omrørere / Piskeris

Se udvalget af Collomix omrørere under teksten..

Hvorfor findes der så mange forskellige omrørere / piskeris?
Man opnår kun et perfekt resultat ved at bruge den rigtige blandevirkning, den passende størrelse piskeris og den rigtige drivkraft. Omrørerens geometri og materialets viskositet skal passe sammen. Perfekt blandet materiale er lettere at forarbejde og omdannes hurtigere til den ønskede blanding - uden klumper og stænk.

Klik her og se/download vores guide til valg af omrører/piskeris til lige netop dit projekt

Omrørernes blandevirkning
Nedefra og op
Materialet transporteres i spanden nedefra og op og strømmer ned igen i siden. Letter blanding af tykke og kompakte materialer som mørtel, beton, puds, cement, sand- og grusfyldte materialer. Omrøreren arbejder sig let ind i materialet.

Oppefra og ned
Materialet trykkes oppefra og ned . Ideel til flydende og lette materialer, da der undgås sprøjt og forebygges dannelse af klumper. Optimal til farver, dispersioner. flydende belægninger, forseglinger eller bløde gipsbaserede produkter.

Parallel blandevirkning
er hvirvles materialet rundt med et kraftigt undertryk i midten. Omrørerens høje forskydningskræfter modvirker dannelse af klumper. Ideel til bløde plastiske og cremede produkter som fliselim, glat spartelmasse, stabile spartelmasser, klæbe- og armeringsmørtel.

Collomix HEXAFIX
HEXAFIX Lynkoblingen giver mulighed for at udskifte eller tage piskeriset ud af maskinen uden værktøj eller skruer.
Collomix piskeris /omrørere fåes også med M-14 gevind og med 6-kantet kobling til borepatron. Desuden kan der tilkøbes en M-14 til HEXAFIX adapter