Choose your language

MASKINER

Den komplette maskinpark til overfladeforberedelse : Rondelslibere, satellitslibere, strippere, tromlefræsere, slyngrensere og støvsugere.

Blastrac & Schibeci hos iTOOLS

Blastrac

Du kan nu få alle de maskiner til overfladeforberedelse, du måtte have brug for, hos iTOOLS. Vi er autoriseret Blastrac-forhandler, og Blastrac producerer, som de eneste, en komplet maskinpark til overfladeforberedelse: Rondelslibere, satellitslibere, strippere, tromlefræsere, slyngrensere eller støvsugere.  Blastrac leverer kvalitet og finish i topklasse og er helt fremme i skoene mht. produktudvikling. Og så er priserne helt i orden!

Blastrac tilbyder flere overfladeforberedende løsninger end nogen anden producent. De har udviklet løsninger til overfladebehandling af alle udfordringer og i enhver målestok – fra små kompakte maskiner til store truckmonterede anlæg.

De har en af branchen største udviklingsafdelinger, hvilket sikrer dig adgang til markedets mest innovative teknologi.

Se et udsnit af Blastracs maskiner nedenfor, og kontakt os gerne, hvis du ikke finder, hvad du leder efter. 

Schibeci

Et af de hårdeste miljøer for entreprenør- maskiner er den australske outback; ekstreme temperaturer, fint støv, der trænger ind overalt og tit dagsrejser fra et værksted… Det kræver slidstærkt materiel i allerhøjeste kvalitet.
Og det leverer Schibeci!
Schibeci er en australsk producent af innovativt tilbehør til primært skridstyrede læssere målrettet vej- og betonentreprenører.

Udover at udstyret et bygget til at tåle mosten, så er det kendetegnet ved dets muligheder for præcis indstilling og high-performance.
Schibeci-familien har været involveret i entreprenørbranchen i over 60 år, og de har produceret heavy-duty materiel til byggebranchen i næsten 30 år. Vi hos iTOOLS er stolte af, at have forhandlingen af Schibeci-maskiner i hele Europa. Se et udsnit af Schibecis maskiner nedenfor.

Mads Sørensen er klar til at rådgive dig om maskinprogrammerne fra Blastrac og Schibeci. Du kan kontakte ham på mobil 40 42 96 97 eller mads@iTOOLS.dk.