Choose your language

INJEKTION & FUGTSIKRING

iTOOLS er eneforhandler af DESOI-produkter i Danmark og kan tilbyde dig alt nødvendigt grej til injicering og reparation af murværk. Her på siden ser du et meget lille udsnit af, hvad vi kan levere. Kontakt Mads Sørensen på tlf. 40429697 eller mads@itools.dk for at høre mere om, hvilke injektionsløsninger, vi kan tilbyde. 

Læs mere

Injektionsløsninger og ankersystemer fra DESOI

 Som eneforhandler af DESOI-produkter i Danmark kan vi tilbyde dig alt nødvendigt grej til injicering og reparation af murværk.
DESOI har i mere end 30 år været en af Europas førende producenter af injektionsløsninger og ankersystemer, og med deres store udviklingsafdeling og fokus på kvalitetsstyring er du altid sikker på, at få leveret innovative produkter i bedste tyske “Spitzen-Qualität”.

Vi deltager ofte på DESOI’s interne kurser, så vi kan give dig kompetent rådgivning og sparring om injektion. Og vi har et tæt samarbejde med DESOI’s teknikere og beregnere, så vi kan tilbyde dig den helt rigtige løsning til dit projekt – til den rigtige pris!

Vi er lagerførende i keglenipler, fladnipler, slagnipler, gevindnipler, klæbenipler, hjørneklæbenipler, skydekoblinger, gribehoveder, håndpumper, materialecylindere, membranpumper, mørtelpumper, 2K-anlæg, og meget, meget mere.

Så uanset hvor det slår revner, så kontakt produktchef Mads Sørensen, mobil 40 42 96 97 eller mads@iTOOLS.dk.