Choose your language

OM iTOOLS

iTOOLS - Intelligent Tools at Work

Intelligente værktøjs- og sikkerhedsløsninger til håndværk og industri.

Hos iTOOLS har vi en mission. Vi vil sikre, at håndværks- og industrivirksomheder til enhver tid har adgang til intelligente værkstøjs- og sikkerhedsløsninger, der gør arbejdet nemmere, mere effektivt og ikke mindst trygt for brugeren.

 Den mission efterlever vi hver dag ved at tilbyde løsninger, vi selv har designet og produceret samt løsninger, som vi distribuerer for samarbejdspartere, der ligesom os stræber efter at tilbyde intelligente, brugervenlige løsninger i en høj kvalitet.

Vi inspireres af Bionik

Bionik handler om, hvordan man bruger naturen som inspirationskilde til udvikling af design og produkter. Vi har valgt at illustrere det med sekskanten, der hører til noget af det bedste ingeniørarbejde naturen har frembragt. Snefnug, bikuber og vores celler er eksempelvis opbygget deraf.

Vi startede med ét varenummer. Nu taler vi om mange tusinde

Vi startede med en gulvhammer i 2004. Målet var en løsning, der ville gøre det hurtigt, nemt og bekvemt for håndværkerne at lægge et gulv. Resultatet blev en løsning, hvor håndværkeren i stående stilling kunne slå gulvbrædder på plads. Derfra udviklede vi vores produktportefølje, som i dag omfatter et bredt og dybt sortiment af kvalitetsprodukter. 

Har du en god  idé?

Har du en god idé som du vil have os til at realisere for dig,  eller er du interesseret i vores produkter eller på anden måde interesseret i at  indlede et samarbejde, så er du altid velkommen til at kontakte os.

Itools Profilbrochure (på engelsk)

Bliv ringet op af en medarbejder

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.


Kontakt os

Skovdalsvej 4
8300 Odder

Telefon: +45 53 53 33 15
Telefax: +45 86 54 53 76
E-mail:

Find medarbejder

Klik her for at finde en bestemt medarbejder hos iTOOLS.

Se alle medarbejdere