Choose your language

BLANDEUDSTYR FRA COLLOMIX

Røreværk og piskeris/omrørere af høj kvalitet fra tyske Collomix

Blandeudstyr fra Collomix

Collomix har siden 1974 udviklet og produceret røreværk, tvangs- og spandeblandere til krævende håndværkere, der forlanger holdbart og effektivt blandegrej.
Collomix er tysk topkvalitet fra øverste hylde; de 100 medarbejdere i Gaimersheim udvikler og producerer alt selv – også elektromotorerne. Det er din garanti for, at udstyret ikke brænder af og lader dig i stikken ude på pladsen.
iTOOLS og Collomix er et godt match på flere planer: Ligesom vi, så bruger Collomix’ udviklere utrolig meget tid på at være ude på byggepladserne for at få hands-on-erfaring, tilbagemeldinger på deres udviklingsarbejde og inspiration til yderligere forbedringer.

Collomix har, som vi, også ergonomien i højsædet. Det er ikke nok, at blandemaskinerne er holdbare og veldesignede.
De skal også være behagelige at arbejde med. Når du bruger f.eks. et røreværk fra Collomix, så vil du forstå, hvorfor det koster lidt mere end andre professionelle røreværker:
- Der er brugt rigtig mange kræfter på at udvikle et behageligt greb med betjeningsvenlige knapper.
- Højden er optimeret for maksimal arbejdskomfort.
- Ekstra motorkraft, så du bliver hurtigere færdig.
Alt sammen for, at du kan arbejde med mindst mulig anstrengelse.

Siden 2004 har professionelle håndværkere både arbejdet mere effektivt og mere ergonomisk korrekt med iTOOLS-produkterne.
Herunder vores blandestation til ubesværet blanding og udlægning af op til 75 kg flydespartel, og vores iMIX-blandesystem til optimal blanding af alle flydende materialer.

Download Collomix Reperations seddel her