Choose your language

FENTO knæbeskyttere er nomineret til Byggeriets Arbejdsmiljøpris 2022

FENTO knæbeskyttere er nomineret til Byggeriets Arbejdsmiljøpris 2022

Danske Byggecentre har nomineret FENTO knæbeskyttere til Byggeriets Arbejdsmiljøpris. Og at arbejde iført de rigtige knæbeskyttere er lig med et bedre arbejdsmiljø: Knæliggende arbejde skader både knæ, lænd og ryg. I gulvbranchen er problemet så stort, at omtrent halvdelen af alle uddannede gulvlæggere har forladt erhvervet, når de er fyldt 40 år.

Det hollandske firma FENTO har udviklet knæbeskyttere til de håndværkere, der arbejder mest på knæ, så som brolæggere, flisemurere, gartnere og så gulvlæggere. FENTO er konstrueret, så vægten flyttes fra knæ til skinneben, og så brugeren tvinges til at arbejde i en mere ergonomisk stilling, så ryg og lænd skånes optimalt.

FENTO er vandtætte og åndbare
FENTO ORIGINAL (tidl. FENTO 200 PRO) og storebroren FENTO MAX (tidl. FENTO 400 PRO), der dækker hele underbenet, er designet med en hård og vandtæt yderskal. Det gør den perfekt til både indendørs- og udendørsarbejde i det ofte våde, danske vejr.

Indersiden består af ventilerende, åndbare materialer, så du undgår fugtige og varme knæ, der både gør din hverdag ubekvem og øger risikoen for knæproblemer som for eksempel betændelse i slimsækken.

Udviklet af knæspecialister
Knæbeskytterne fra FENTO er resultatet af mere end 20 års arbejde for at undgå knæ- og rygproblemer gennem trykdistribution. De er udviklet i samarbejde med læger og knæspecialister.

FENTO opstod da den hollandske sejlmager René van Rijn bad fysioterapeut med speciale i knæ- og rygsmerter, Geert Kaal, om hjælp til at blive fri for sine kroniske knæsmerter. Sammen udviklede de derefter princippet bag FENTOs trykabsorberende og -distribuerende knæbeskytter.

 


Bliv ringet op af en medarbejder

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.


Kontakt os

Skovdalsvej 4
8300 Odder

Telefon: +45 53 53 33 15
Telefax: +45 86 54 53 76
E-mail:

Find medarbejder

Klik her for at finde en bestemt medarbejder hos iTOOLS.

Se alle medarbejdere