Choose your language

FENTO - ”De kan næsten ikke slides op.”

Brolægger: ”De kan næsten ikke slides op.”

På et vinterkoldt fortov i Nordborg er Jeanette Skovmand i gang med at reetablere et fortov. Som brolægger foregår det meste af arbejdsdagen på knæ, men hun mærker ikke det kolde underlag gennem sine FENTO 200 Pro-knæbeskyttere. Pro-serien fra FENTO er udstyret med en 100% vandtæt overflade, der holder Jeanettes knæ tørre og varme – også i det kolde og våde danske vejr.

Hun har tidligere døjet med smerter i knæet efter en skade i sin menisk, men det er nu fortid efter hun fik sine FENTO 200 Pro, som hun er begejstret for:

"Lige siden jeg prøvede FENTOs knæskåner, har jeg ikke haft problemer med knæet" siger Jeanette Skovmand.

I den anden ende af fortovet står hendes mand, Erik Skovmand, og smiler. Sammen driver de ES Brolægger, der blev grundlagt i 2008 og som blev kåret som ”Årets Brolægger 2016” ved Awardshowet Årets Håndværker. Erik bruger FENTO 400 Pro som er en længere model, hvor støtten forsætter langs underbenet.

"Har holdt i halvandet år"

Når Jeanette skal pege på én detalje ved sine FENTO 200 Pro, fremhæver hun elastikkerne som ekstraordinær gode:

”Det fede ved FENTO er at stropperne er dejlig bredde. Så de rykker sig ikke, så de kommer til at irritere i knæhaserne. FENTO’en bliver siddende – andre skal rettes til hele tiden”, siger Jeanette, som alligevel ikke kan holde sig til kun at fremhæve en ting:

”Og så er de slidstærke. De kan næsten ikke slides op. Det skulle de for længst have været, så meget som vores folk arbejder på knæ.”

Førhen kunne jeg godt have ondt i knæene, når jeg kom hjem fra arbejde. Det ku’ jeg godt. Når jeg havde ligget på knæene hele dagen. Det har jeg ikke i dag

Erik Skovmand supplerer: ”Det kan godt være at prisen er lidt højere end på andre knæpudder, men den betaler sig mange gange igen. Vi har ingen sygedag. Ingen smerter i knæene. Og vi bruger slet ikke de samme omkostninger på knæpudder, som vi gjorde før, hvor vi skiftede pudder hele tiden”, siger Erik og peger:

De her (FENTO 400 Pro, red.) har holdt i halvanden år.

Alle medarbejdere bruger FENTO

For halvanden år siden prøvede en medarbejder i firmaet et par FENTO-knæbeskyttere, og kort efter skiftede samtlige ansatte i firmaet til FENTO Pro-knæbeskyttere. Det har, ifølge Erik, betydet færre sygedage og personligt kan han også mærke en stor forskel.

”Førhen kunne jeg godt have ondt i knæene, når jeg kom hjem fra arbejde. Det ku’ jeg godt. Når jeg havde ligget på knæene hele dagen. Det har jeg ikke i dag. Hvis jeg ligger i mange kejtede stilling, så kan jeg selvfølgelig godt mærke det, men en almindelig dag, hvor du lægger almindelig belægning, der mærker jeg ikke noget”.

”For mig betyder det en mere positiv fritid. Jeg kan være sammen med familien uden at blive irriteret over ondt i knæene”, siger Erik.

Det er jo vigtigt at beskytte knæet, for vi skal bruges på arbejdsmarkedet i mange år endnu. Og for at kunne bevæge dig overhovedet, så skal man have nogle gode knæ”, siger Jeanette.

Kontakt din lokale iTOOLS konsulent (se kontaktoplysninger nedenfor), og hør mere om FENTO PRO serien, eller køb dem i din Lokale Prof-butik. 

Thomas Sørensen

Jylland Midt/Nord. Salgschef, forhandlersalg

thomas@itools.dk

+45 31 38 34 17

Dorde la Cour

Fyn & Jylland Syd/Midt , Island, Færøerne

dlc@itools.dk

+45 31 26 29 71

Jørgen Nicolaisen

Jylland

jni@itools.dk

+45 28 43 27 40

Carsten Øien

Sjælland & Bornholm

carsten@itools.dk

+45 53 54 51 10

Mads Sørensen

Industrisalg

mads@itools.dk

+45 40 42 96 97