Choose your language

DANPO CLEANSPACE CASE

Endelig et turboværn, der ikke giver dig pip!

Når Danpo indsamler fritgående kyllinger, så benytter de en såkaldt ”Chicken Cat”, som skånsomt griber fat i kyllingen og transporterer den ind i buret på fangstmaskinen.

Efter kyllingerne er blevet kørt til slagteriet går turen til Bredsten i Østjylland, hvor Stefan Mortensen og Martin Algren står klar med højtryksrensere og desinfektionsvæske.

Fangstmaskinerne skal nemlig gøres pinlig rene efter hver indsats.

Stefan og Martin bærer åndedrætsværn mange timer hver dag. De arbejder med tryk på mere end 2,5 MPa (25 bar), og de bruger bl.a. klorbaseret desinfektionsvæske.

Førhen brugte de et traditionelt turboværn, der blæser luft hele tiden. 
”Men det var træls, at luftslangen og bæltemotoren tit var i vejen”, fortæller Stefan Mortensen. ”Og jeg døjede også ofte med forkølelse og bihulebetændelse på grund af den konstante luftstrøm”.

Men så opdagede Stefan CleanSpace i det lokale byggemarked. Og med CleanSpace er det slut med både at hænge fast i udstikkende maskindele og at døje med træk.

Stefan og Martin nyder både bevægelsesfriheden og at CleanSpace er åndedrætsaktiveret, dvs. kun blæser frisk luft, når du trækker vejret.

På grund af sit skæg bærer Stefan helmaske, og han har derfor en CleanSpace Ultra-motorenhed. Martin bruger halvmaske sammen med CleanSpace2, som er standard motorenheden.

For at beskytte sig mod kloraerosoler, og fordi de en gang i mellem er ude i kyllingehusene, bruger de begge ABEK1P3-filter.

”Og hvor andre filtre til turboværn holdt i ca. 2 uger, så holder CleanSpace-filteret i mere end 2 måneder”, forklarer Stefan Mortensen med tilfredshed.

Bestil din CleanSpace eller book konsulentbesøg hos: 
• Carsten Øien (Sjælland & Bornholm), mobil 5354 5110 
• Dorde la Cour (Jylland S og Fyn), mobil 3126 2971
• Thomas Sørensen (Jylland N), mobil 3138 3417