Choose your language

KVALITETSSIKRING MED AQiX

Murer: ”Man kan jo ikke tage et billede af en spand vand.”

Med to hurtige tryk med tommelfingeren er murer Jesper Sørensen i gang med at blande nyt klæb. Hans automatiske vanddoseringsapparat AQiX doserer nu vand i det sorte blandekar fra Collomix. 12,0 liter. Præcist!

I samme øjeblik som AQiX’en begynder, er Jesper i gang med at åbne sække og fylde materiale tvangsblanderen.

”Vi sparer jo meget tid med AQiX’en i forhold til at stå og måle af i gamle, beskidte murerspande,” siger Jesper Sørensen, murer og indehaver af Horsens Murer Service ApS. Han er begejstret for den sparede arbejdstid:

”Vi vil jo helst bare lægge nogle fliser hele tiden. Så hvis det kan blande sig selv, så når vi jo noget mere. Og vi skal ikke stå og bruge energi på at måle og hælde lidt i. Lidt mere pulver. Lidt mere vand. Med AQiX'en bruger vi 20 sekunder på at sætte en blanding over og så er vi jo videre”.

”Blandingen bliver ens hver gang” 

”Den er nem at arbejde med. Forholdsvis simpel. Som med så mange ting, så læser man jo ikke brugsanvisningen, og det behøver vi heller ikke her: Det er plug and play”, fortæller Jesper og forsætter:

”Jeg sætter den bare til den almindelige vandslange og indstiller, hvor meget vand jeg skal bruge. Og gemmer de to meste brugte mængder (AQiX har to memory funktioner, red.)”

Han og kollegaen Kim er i færd med at lægge fliser i et stort byggeri i Trekantområdet.   

”Men vi får også et bedre produkt, når vi bruger AQiX’en, for blandingen bliver ens hver gang. Vi får den helt korrekte dosering af vand. Både til vores klæb og vores fuge. Og det er nemmere at arbejde med og det bliver et bedre produkt.”

Nem dokumentation af kvalitetssikring

Med AQiX’en er Jesper og kollegaen helt sikre på, at mængden af vand er korrekt, hvilket de nemt kan dokumentere overfor bygherre/kunder. For eksemplet ved at tage et billede med en mobiltelefon.  

”Det er jo svært at tage et billede af en spand vand. Man kan jo ikke se, hvor meget der er i den”, smågriner Jesper: ”Det her er en mere sikker måde at dokumentere det på. Det er jo en nem måde for mig at fremvise, at vi har gjort noget for, at det er ens. Så det ikke bliver på slum: lidt for lidt. Lidt for meget. Det her er ens hver gang.

Kontakt iTOOLS konsulenten i dit område for en demonstration af AQiX (Se nedenfor for kontaktoplysninger).

Thomas Sørensen

Jylland Midt/Nord. Salgschef, forhandlersalg

thomas@itools.dk

+45 31 38 34 17

Dorde la Cour

Fyn & Jylland Syd/Midt , Island, Færøerne

dlc@itools.dk

+45 31 26 29 71

Jørgen Nicolaisen

Jylland

jni@itools.dk

+45 28 43 27 40

Carsten Øien

Sjælland & Bornholm

carsten@itools.dk

+45 53 54 51 10

Mads Sørensen

Industrisalg

mads@itools.dk

+45 40 42 96 97