Choose your language

COOKIEPOLITIK

Cookiepolitik for iTOOLS.dk

Websitets brug af cookies

iTOOLS.dk anvender cookies til følgende formål:

Trafikmåling, så vi ved hvor mange, der besøger vores site og så vi kan dokumentere dette efter fælles branchestandarder.

Udvikling, så vi kan se hvilke sider, der vises igen til samme bruger, samt registrere hvilke links der klikkes på.

1.0 Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

iTOOLS I/S

Skovdalsvej 4

8300 Odder
CVR: 34220662
Telefon: +45 53 53 33 15
Email: al@itools.dk

2.0 Cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies, og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter højst 26 måneder fra sidste gang du var inde på websitet. Cookies fornyes efter hvert besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

2.3 Hvordan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over antallet af brugere, og vore brugeres interesser, for at kunne tilpasse indhold herefter.

2.4.1 Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

2.4.2 Google Adwords remarketing (reklame)

Websitet bruger cookies fra Google Adwords til at målrette reklamer specifikt til folk, der har besøgt iTOOLS.dk

Du kan fravælge “remarketing” (reklame) cookies her: https://www.google.com/settings/ads/plugin/

Du kan se og slette eventuel information omkring dine interesser og demografiske gruppe som Google har lagret her: https://www.google.com/settings/ads/onweb/

2.4.3 Facebook Remarketing

Websitet bruger cookies fra Facebook til at målrette reklamer specifikt til folk, der har besøgt iTOOLS.dk

3.0 Brug af personoplysninger

iTOOLS.dk gemmer ikke personoplysninger, medmindre du kontakter os pr. mail eller telefon – dette gælder for besøgende på iTOOLS.dk. For vores kunders brug af analyseværktøjer bliver du gjort opmærksom på brugen af personoplysninger i forbindelse med anvendelse.

Vi gemmer oplysninger om de besøgendes adfærd på siden, men oplysningerne er anonyme, og vi kan ikke identificere personerne bag de enkelte brugere af sitet.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos e-stimate.dk, skal du rette henvendelse på al@itools.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Privatlivspolitiken er baseret på skabelonen til cookie- og privatlivspolitik fra minecookies.org, og er anvendt som beskrevet i Creative Commons Navngivelse 3.0 Unported License.

Bliv ringet op af en medarbejder

Vi hjælper dig gerne med at vælge den rette løsning til dit behov. Udfyld formularen, og vi ringer dig op til en uforpligtende snak.

Kontakt os

Skovdalsvej 4
8300 Odder

Telefon: +45 53 53 33 15
Telefax: +45 86 54 53 76
E-mail:

Find medarbejder

Klik her for at finde en bestemt medarbejder hos iTOOLS.

Se alle medarbejdere