Choose your language

MASKINER


Du kan nu få alle de maskiner til overfladeforberedelse, du måtte have brug for, hos iTOOLS. Vi er autoriseret Blastrac-forhandler, og Blastrac producerer, som de eneste, en komplet maskinpark til overfladeforberedelse: Rondelslibere, satellitslibere, strippere, tromlefræsere, slyngrensere eller støvsugere. 

Blastrac leverer kvalitet og finish i topklasse. Blastrac er helt fremme i skoene mht. produktudvikling. Og så er priserne helt i orden!

Blastrac tilbyder flere overfladeforberedende løsninger end nogen anden producent. De har udviklet løsninger til overfladebehandling af alle udfordringer og i enhver målestok – fra små kompakte maskiner til store truckmonterede anlæg.

De har en af branchen største udviklingsafdelinger, hvilket sikrer dig adgang til markedets mest innovative teknologi.

De udvikler ikke blot deres egne maskiner med base i Holland - maskinerne bliver også fremstillet på forskellige fabrikker i Europa, hvor fabrikken i Holland er den største. Det er din garanti for kvalitet og finish på et højt europæisk niveau.

– Blastrac opfandt den mobile slyngrenser.
– Blastrac er en af verdens førende producenter af maskiner til overfladeforberedelse.
– Hovedkontoret ligger i Holland, hvor hovedparten af maskinerne også produceres.

Mads Sørensen er klar til at rådgive dig om maskinprogrammet fra Blastrac. Du kan kontakte ham på mobil 40 42 96 97 eller mads@iTOOLS.dk.