Choose your language

AIR+ ENGANGS-STØVMASKER MED OG UDEN VENTILATOR

AIR+ støvmasker med genopladelig ventilator eller uden ventil med mikroplisseret filtermateriale. Se udvalget her.

Slut med våde masker med AIR+

Verdens første engangsmaske med ventilator fjerner fugt og CO2

Den nye støvmaske med indbygget frisk luft hedder AIR+ og er verdens første engangsmaske med en aktiv ventilator. Den lille ventilator vejer blot 23 gram og monteres let og hurtigt på masken med et klik. Den suger stille og roligt udåndingsluften væk, så luften inde i masken altid vil være meget køligere og friskere.

Frisk, kølig og tør

Den relative fugtighed inde i masken reduceres med 40 procent; temperaturen falder med op til 4 grader celcius, og der forhindres en ophobning af CO2. Tre positive virkninger, der tilsammen giver en tør og kølig maske, som er behagelig at gå med i flere timer ad gangen.

Den lille genopladelige ventilator, der kan bruges utallige gange og har en driftstid per opladning på hele 4 timer. Denne kombination er en ny og innovativ løsning til forbedring af arbejdsmiljøet, og AIR+ har derfor vundet de prestigefyldte internationale designpriser, Red Dot Design Award og iF Design Award. 

Det seneste skud på stammen er AIR+ ProtectPro. En maske uden ventil, men med dobbelt så stor åndbarhed som traditionelle masker, på grund af det unikke mikroplisserede filtermateriale, som gør maskens filteroverflade 1,7 gange større. 

Se og download AIR+ brochure