Choose your language

iTOOLS Søger en salgskonsulent til Sjælland

Er du den skarpeste konsulent i skurvognen?

iTOOLS leder efter DIG til salg af verdens fedeste produkter til byggeri og anlæg i samarbejde med vores forhandlere på Sjælland. 

  • Du elsker jargonen i skurvognen og du er begejstret for unikke løsninger indenfor kvalitetsværktøj.
  • Du har gennemslagskraft og flair for tekniske løsninger, så du kan rådgive om og sælge vores produkter til slutbrugerne hos forhandleren eller på byggepladsen.
  • Du trives med frihed under ansvar og elsker selv at kunne planlægge din dag.
  • Du værdsætter at være del af et godt team, der har fokus på kvaliteten af salgsarbejdet fremfor mængden af besøgsrapporter.
  • Du er god til at opbygge en god og frugtbar relation til forhandlerne.
  • Du har masser af gå-på-mod og begejstring, og du tager ikke blot et ”nej” for et ”nej”. 

Vi tilbyder dig et job som salgskonsulent med masser af udviklingsmuligheder, hvor du får mulighed for at rådgive om og sælge verdens bedste produkter; herunder MAX højtryksværktøj og entreprenørmaskiner fra Blastrac, Schibeci m.v.

Vi tilbyder en konkurrencedygtig løn, pension, firmabil og mulighed for bonus.

iTOOLS er en god jysk virksomhed med en flad struktur, masser af lun humor, en pragmatisk tilgang til tingene og – selvfølgelig – en rigtig god økonomi.

Vi er 23 gode kolleger, som producerer og distribuerer innovative produkter til bl.a. byggemarkedskæder og grossister i ind- og udland. Du kan læse mere om os på www.iTOOLS.dk 

Ønsker du at høre mere om jobbet, så kontakt gerne Ulrik på 29 99 82 22. 

Tiltrædelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rette profil. Vi glæder os til at modtage din ansøgning med relevante bilag snarest muligt på ulrik@iTOOLS.dk. Samtaler bliver afholdt løbende.