Choose your language

AIR+ NOMINERET TIL BYGGERIETS MILJØPRIS 2018

AIR+ ACTIVE NOMINERET TIL BYGGERIETS MILJØPRIS 2018

I 2016 vandt iTOOLS Byggeriets Miljøpris for turboværnet CleanSpace, og vi er meget stolte af at vi nu er nomineret til 2018-udgaven af den samme pris for vores engangsmaske med indbygget frisk luft - AIR+ Active. 

AIR+ Active er verdens første engangsmaske med en tilkoblet mini-ventilator, der automatisk fjerner udåndingsluften

Håndværkere arbejder ofte i lokaler med meget støv i luften, og løsningen er som regel at tage en engangsmaske på. Men en sådan maske bliver hurtigt fugtig på indersiden, og ved brug i længere tid kan det give ubehag, svimmelhed og hovedpine. Ganske enkelt fordi meget af udåndingsluften bliver inde i masken.

 Men på BYGGERI’18 bliver de danske håndværkere præsenteret for den nye standard indenfor engangsmasker, hvor støvet ikke blot holdes ude, men hvor udåndingsluften automatisk bliver fjernet, så arbejdet bliver meget mere behageligt

 

 

 

 

Den nye støvmaske med indbygget frisk luft hedder AIR+ Active og er verdens første engangsmaske med en aktiv ventilator. Den lille ventilator vejer blot 23 gram og monteres let og hurtigt på masken med et klik. Den suger stille og roligt udåndingsluften væk, så luften inde i masken altid vil være meget køligere og friskere.

Den målbare effekt af ventilatoren er, at den relative fugtighed inde i masken reduceres med 40 procent; temperaturen falder med op til 4 grader celcius, og der forhindres en ophobning af CO2. Tre positive virkninger, der tilsammen giver en tør og kølig maske, som er behagelig at gå med i flere timer ad gangen.

AIR+ Active består af to elementer: En CE-certificeret ergonomisk engangsmaske, der er designet til let og hurtigt at kunne tilpasses enhver ansigtsform. Og den lille genopladelige ventilator, der kan bruges utallige gange og har en driftstid per opladning på hele 4 time. Denne kombination er en ny og innovativ løsning til forbedring af arbejdsmiljøet, og AIR+ har derfor vundet de prestigefyldte internationale designpriser, Red Dot Design Award og iF Design Award.

Se AIR+ masker og ventilator her