Choose your language

Jeg kan slet ikke forestille mig at skulle ind i stalden uden min CleanSpace!

Jeg kan slet ikke forestille mig at skulle ind i stalden uden min CleanSpace!

De store mængder støvpartikler i stalden kan forsage helbredsproblemer for dig eller dine kollegaer, der arbejder i landbruget.

Det oplevede fjerkræproducent Jens Wraa Nielsen fra Gram. Inden han investerede i turboværnet fra CleanSpace, brugte han almindelige engangsmasker og døjede med de sædvanlige gener: De blev fugtige og klamme, og de endte med at sidde oppe i panden.

”Men så lige pludseligt, i løbet af tre måneder, så kunne jeg ikke holde ud af være i stalden. Mit svælg lukkede næsten, når jeg gik ind i stalden”, siger Jens Wraa Nielsen og forsætter:

”Jeg kunne da se enden på mit arbejdsliv i stalden, hvis ikke jeg havde foretaget mig et eller andet. Jeg kunne simpelthen ikke holde det ud længere.”

Hurtigere at tage på end min kedeldragt

Derfor skaffede han sig det åndedrætsaktiverede turboværn fra CleanSpace, og nu er Jens igen i topform, når han arbejder i stalden.

”Du mærker overhovedet ikke, at du har den på. Det er som at stå og trække vejret i den friske luft udenfor stalden”.

”Den er hurtigere at tage på end min kedeldragt”, siger Jens Wraa Nielsen og forsætter:

”Inden jeg tager den på, trykker jeg på knappen. Tager den over hovedet og klik - og så kører motoren. Ikke noget med at skulle dreje på en knap eller noget. Det er bare et tryk og så kører det bare. Den er ikke i vejen nogen som helst steder. Motor og filter sidder omme i nakken. Jeg har fuld bevægelighed. Og kan gøre lige hvad det passer dig.”

 ”Når jeg nu har CleanSpace på, så lukker jeg op ind til stalden og så går jeg bare lige ind i den. Så tænker jeg 'det generer mig overhovedet ikke'. Og det gør det ikke!

 PRØV DEN! BOOK EN DEMO HOS VORES LANDBRUGSKONSULENT

Dorde la Cour

Fyn & Jylland Syd/Midt , Island, Færøerne

dlc@itools.dk

+45 31 26 29 71